ADP PROJECTEN

In de afgelopen zestig jaar heeft ADP architecten zijn naam gevestigd met een breed scala aan opdrachten door heel Nederland. Lag het accent van oudsher voornamelijk op de utiliteitsbouw en de niet-seriematige woningbouw, tegenwoordig maken stedenbouwkundige studies en interieuropdrachten in toenemende mate deel uit van de opdrachtenportefeuille.

 

 


 

[rev_slider ADP_wat]

 

 

HET BUREAU

ADP architecten is gevestigd op de Kerkstraat in het centrum van Amsterdam, in het pand waar de architect Eduard Cuypers (1859-1927) ooit kantoor hield. Het bureau is hier al ruim 60 jaar gehuisvest (met een kleine onderbreking voor een 5 jarig avontuur in Amsterdam Noord). Het is een inspirerende plek om in verschillende configuraties aan uiteenlopende projecten te werken.

Wat ons als ontwerpers bindt, is onze voorkeur voor moderne architectuur, gekoppeld aan een praktijkgerichte instelling. Een sterk punt van ADP is de continuïteit van kennis en ervaring bij de medewerkers: de meesten zijn al lange tijd aan het bureau verbonden. De gespecialiseerde technische knowhow die hierdoor is opgebouwd, garandeert zeer degelijke contract- stukken, en daarmee een goede uitvoering.

ADP is geen grote, hiërarchische organisatie. Er wordt gewerkt met kleine units onder leiding van een zelfstandig opererende architect. Zo blijven de lijnen kort en is het proces voor alle partijen flexibel en overzichtelijk.

De directie bestaat uit Marc a CampoWim Woensdregt en Erik Wiersema

© Copyright 2013 ADP Architecten

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, video, etc.) van deze website bij ADP Architecten. Zonder schriftelijke toestemming is het niet toegestaan informatie van deze website geheel of gedeeltelijk over te nemen, te verveelvoudigen of openbaar te maken.